Telefonclairvoyance og Spirituel vejledning

Hos Krop og Empati kan du få Telefonclairvoyance. Telefonclairvoyance er for dig der vil have hurtig hjælp eller som bare helst vil have hjælp hjemmefra. Det kan for eksempel være du er i tvivl om hvor du står i livet, eller bare vil have klarhed på om du har taget den rigtige beslutning for dig selv, din karriere eller din forretning. Katrine er spirituel vejleder og kan hjælpe dig med at få overblikket og se det hele udefra. Med hjælp fra dine åndelige vejledere kan du få ro i maven. De fleste, der kommer forbi vores klinik, står med svære beslutninger eller føler måske, at de er ved at drukne. Vi hjælper dig op på land, så du igen kan trække vejret og se, hvad det egentlig er, du står i. Vi kender næsten alle sammen følelsen af at kigge tilbage på vores historie og kan forbinde de hændelser, der ledte os til de gode tider. Ofte føles det meningsløst, når man står midt i en svær periode med hårde beslutninger eller hændelser, der bare føles alt for tunge at håndtere. Når vi så kommer ud på den anden side, begynder det hele at give mening. Den klarhed, som vi kender derfra, kan du få allerede nu med hjælp fra en spirituel vejleder.

Kanalisering

Alle clairvoyante har deres egen specialitet, vi er alle forskellige. Katrines speciale er at mærke hvad det er hendes klienter står i og hvad deres potentiale er. Det er derfor, at hun er super skarp som vejleder. Der kan være direkte budskaber fra dine åndelige hjælpere på ‘den anden side’, men der er ikke tale om afdødekontakt som sådan. Du kan altså ikke bede om at komme til at tale med dine afdøde familiemedlemmer. Det, som kommer, er det du har brug for at vide; om hvor du står lige nu, hvor det peger hen og hvor du kan komme hen, hvis du følger den vej der er lagt for dig.

Telefonclairvoyance

Du behøver ikke at komme til os. En session med spirituel vejledning kan også klares hjemmefra, ved at du ringer og booker en tid hos Katrine på 61886252. Herefter ringer I sammen ved aftalte tid og får talt tingene igennem. Du kan selv optage samtalen på din telefon, så du har den at vende tilbage til. Clairvoyance over telefonen, Skype eller for eksempel facebook messenger virker lige så godt som at være på klinikken, hvis du ikke har lyst til at tage forbi os i Holbæk eller København. Vi synes dog, at det føles bedst for begge parter, hvis man også er fysisk til stede, men budskaberne vil være de samme. Afstand er ikke nogen hindring.

 

Telefonclairvoyance hos Krop og Empati afdækker:

  • Hvor du er lige nu
  • Hvad er dit potentiale
  • Hvad er dine udfordringer
  • Hvad er der af hjælp fra den anden side
  • Hvad er der af budskaber til dig som kan hjælpe dig

Clairvoyance hos Krop og Empati er ikke:

  • Åndemaneri
  • Afdødekontakt
  • Auralæsning
  • En fasttømring af din skæbne

Spirituel vejledning

Spirituel vejledning handler om at se på hele billedet, men i sær på den del af billedet vi normalt ikke kan se. De fleste af os har kun adgang til det meget konkrete, selvom de fleste af os måske har evnerne til mere. Vi prøver for det meste at tage beslutninger på en ren logisk baggrund, og selvfølgelig også med hensyn til vores følelser, men der er jo mere end det. På det spirituelle plan er der også en livsplan; det du kom herned i din fysiske form for at opleve og for at udrette. Noget af det er uomgængeligt og andet handler om hvad du skal lære. Med spirituel vejledning kan du få klarhed for, hvad der er hvad.

Hvad er en Clairvoyant – Hvad er Clairvoyance?

Clairvoyante evner har de fleste fra fødslen, man kan se på små børn at de ofte kigger over hovedet på os, og ikke ind i øjnene. Det er fordi, at det er der hvor sjælen går ind i kroppen. Clairvoyance betyder egentlig bare evnen til at se klart og mange har evnen, men i uudviklet tilstand. Det kan både være en gave og noget, der kan være lidt svært at gå med, hvis man ikke kan finde ud af at lukke for det, når man ikke skal bruge det.

Hvem er Katrine Rankenberg

Katrine blev som mange andre født med evnerne til at se lidt mere end hvad de fleste voksne ser. I mange år lukkede hun ned for sine evner. Da hun fik en hjerneskadet datter fik hendes liv en brat ændring og hun blev nødt til at finde hjem til sig selv. Der var ikke andre muligheder da datterens udfordringer gjorde det umuligt at have et almindeligt arbejde. Det tog mange søvnløse nætter og nogle markante forandringer af livsomstændigheder samt mange kurser. Til sidst på Theta Healing kursus hos Helle Brinch kom der hul igennem. Theta Healing har en meditationsform som gør at hjenen kommer i Theta tilstand (Alfa, Beta, Theta, Gamma og Delta er de forskellige begreber hjerneforskere bruger, når de kigger på hjernens frekvenser).  Theta er den samme tilstand som børn er i indtil de er omkring syv år. I Theta tilstanden kan man komme udenom det filter vi normalt går med, når vi er i det, der bliver kaldt Beta. I Theta har man direkte adgang til det underbevidste og kan der ændre på mønstre og adfærd som spænder ben. Det er også der Katrine er, når hun bruger sine clairvoyante evner.

 

Spåkone

 

I gamle dage kaldte man Clairvoyante for Spåkoner eller kloge mænd, men når du kommer til en Clairvoyant rådgivning/coaching som vi kalder det, er der hverken krystalkugler eller kaffegrums. Katrine bruger dog orakelkort som en anden indgang til at kommunikere med underbevidstheden og de budskaber, der kommer fra den anden side.