Effektiv stressbehandling i København og Holbæk – vi har også kunder fra Lyngby og Slagelse

For at komme af med stress er det nødvendigt at stoppe op og lytte til din krop og dens signaler. Det handler om, at du passer godt på dig selv både psykisk såvel som fysisk.

Det kan være svært at gøre alene, og derfor er det altafgørende for mange, at de får professionel hjælp til at forebygge, lette stressen eller komme ovenpå igen.

Lige meget om du blot føler dig en smule stresset eller kronisk stresset og udbrændt, er der hjælp at hente hos Krop & Empati.

 

Alternativ behandling af stress, angst og depression på Sjælland

Stress er de senere år blevet en folkesygdommen, og kan give mange følgesygdomme såsom angst og depression hvis den ikke behandles.

Hvis stress ikke tages alvorligt, kan det give mén, du aldrig kommer af med igen. Stress skyldes som regel et for stort pres i enten privatlivet eller i arbejdssituationer.

Vi tilbyder også clairvoyant karriererådgivning som kan hjælpe med at finde ud af, om du er det rigtige sted i dit arbejdsliv.

Hos Krop & Empati lægger vi vægt på, at hele dit system skal genoprettes, så du igen kan komme helt ned og mærke kroppens signaler.

Vores behandlinger er så blide, at selv børn med angst og stress kan få gavn af dem.

De er desuden også velegnede som en alternativ behandling mod depression, som kan være en følgevirkning af langvarig stress.

Stresshåndtering af kronisk stress og udbrændthed

Vi gør brug af simple og konkrete redskaber, der gør, at du får ro på og kommer tilbage til der, hvor du var, før du fik stress.

Dette gør vi med hjælp fra øreakupunktur samt lys. Vi bruger farvelysterapi, hvilket går direkte ind og regulerer de centre i hjernen der har at gøre med stresshormoner. Det virkelig effektivt, når det kommer til at genskabe balance i hjernen i forhold til stress.

Vi kan hjælpe dig med din stress på flere måder enten ved en individuel behandling for stress, angst og depression eller et af vores kombinationsforløb, hvor vi kommer hele vejen rundt og hjælper dig med at genoprette balancen i både krop og sind.

Grunden til, at vi anbefaler et samlet forløb, er, at vi i samarbejde med dig kan finde ind til roden af problemet og guide dig med at blive fri for de handlemønstre og situationer i dit liv, der udløser stressfaktorerne.

Vi står altid klar til en uforpligtende snak om dine udfordringer. Vi har mange års erfaring med professionel stressbehandling uden medicin, og vi kan højest sandsynligt også hjælpe dig godt videre.

Dygtig stresscoach til holistisk stressbehandling i København og Holbæk

Hvis du har spørgsmål til vores stressbehandling eller vores andre alternative behandlinger herunder f.eks. coaching, er du velkommen til at kontakte os på tlf. 42 56 78 95.

Du må naturligvis også gerne sende en mail.
Vi er altid klar til at give dig rådgivning og vejledning lige meget, om du ønsker en individuel stressbehandling eller et samlet behandlingsforløb.

Vi har kunder til stressbehandling fra hele Sjælland herunder bl.a. København, Slagelse, Lyngby, Roskilde, Kalundborg, Næstved, Holbæk, Køge og Hillerød.

Hvad er Stress? Stress betyder belastning. Stress er når tanker og følelser belaster os, typisk fra reaktioner på noget udenfor os. Når vi ikke kan håndtere den belastning vi er under, bliver vi stressede og det kan lede til sygdom og sammenbrud. Når vi er under belastning som vi ikke kan finde ressourcerne til at være afslappede, så prøver vi at modstå (fight) eller komme væk (flight), lykkes det ikke går kroppen i ‘freeze’ (spillen død). Den lukker simpelthen ned ved at skifte fra et nervesystem til et andet (parasympatiske til sympatiske). I belastningssituationen skyller stresshormoner og -nervesignaler igennem kroppen.