Tør du drikke af truget?

Donkey being pulled
Det her er den gamle traver om at trække hesten til truget.

Jeg har ofte nogle ret interessante samtaler med mine klienter når de ligger på briksen. Tit er det variationer over de samme emner. Her er en interessant observation angående det at give slip.
Vi lægger os op på briksen fordi der er noget vi er utilfredse med i vores liv. På overfladen kan vi være nok så villige til at være med, at give slip, men det er kun lige indtil det bliver ubehageligt. Så vil vi ikke være med længere og kæmper i mod.

Ofte er det en kropsdel der bliver ved med at gøre ondt, eller at de samme typer af udfordringer dukker op. Jeg lægger mig dér fordi jeg vil slippe af med smerten, eller at min behandler skal fikse det, så jeg kan komme videre. Men jeg vil fløjteme ikke lave om på noget som helst i mit liv. Jeg vil have at resultatet af mine handlinger; skuldersmerterne/de urimelige forventninger der stilles til mig/bolden der bliver ved med at ryge i søen på hul 17 skal laves om. Men jeg vil ikke mærke det jeg holder fast på/at jeg er vred/alle de uhænsigtsmæssige vaner der leder mig derhen igen og igen.

Kogt helt ned til et billede: Jeg vil have lov til at gå i vandet om vinteren med alt mit tøj på, men du skal fikse det så jeg ikke bliver kold bagefter!

Det eneste din behandler kan gøre er at vise hvad det er du gør, hvor du gør det og hvornår du gør det. Når du endelig tør gå ind i ubehaget, når du overgiver dig og giver slip på modstanden mod at mærke det der er, så sker det magiske ofte at der kommer en helt fantastisk frihed og du går fra behandlingen (som en klient sagde for nyligt) “som om en elefant er trådt ned fra min mave”.

Så…hvor tørstig er du?

Book en behandling eller en gratis Tai Ji Quan prøvetime ude på den blå knap


Online booking

var obq_isSSL = (“https:” == document.location.protocol);
var obq_app = ‘MasSoren’;
var obq_file = ‘online-booking-blue.png’;
var obq_widget_url = obq_isSSL ? “https://widget.onlinebooq.dk/Widget/” : “http://widget.onlinebooq.dk/Widget/”;
document.write(unescape(“%3Cscript src='” + obq_widget_url + “onlinebooq.js’ type=’text/javascript’%3E%3C/script%3E”));