Som behandler bliver jeg tit spurgt hvad forskellen på ManuVision og Body SDS er, da mange klienter ikke kan se ud over lighederne. Mange af de teknikker vi ManuVision Behandlere bruger ligner måske Body SDS, og resultatet er også, ofte, det samme.

Det vi ManuVision Behandlere lægger vægt på er dog anderledes, og vores uddannelse er meget anderledes opbygget. Det vi bl.a. ser på er evnen til at skabe et rum hvor klienten får mulighed for at give slip, for at se sine egne handlemønstre og for at handle anderledes. Derudover er vores uddannelse lavet sådan, at den lægger meget mindre vægt på “korrekt” teknik. Ikke at god teknik ikke er vigtigt, men vi finder det vigtigere at være opmærksomme på relationen mellem klient og behandler; at behandleren hele tiden er opmærksom og tilstede og ikke bare skal gennemføre en teknik. På samme måde bliver vi heller ikke uddannet i at et eller andet betyder “sådan og sådan”, men bliver trænet til at bruge indføling og egen intuition. Hvis behandleren er tilstede, i nuet, med intuition og indføling, er der muligheder for at der kan ske “magi”. Når vi låser os fast på at klienten skal et bestemt sted hen, med en bestemt teknik, så kan det blive godt, endda fantastisk, men det er dog mere begrænset.

 

PS. De fleste Body SDSere jeg kender er knalddygtige og er tilstede og ikke bare “brager igennem”.

Vil du kunne hjælpe dig selv, din ven, dit barn med angstsymptomer?

Du skal kun bruge et super simpelt redskab, som mange har liggende.

Jeg har lavet en video til dig som gave hvis du skriver dig op til vores Nyhedsbrev

Skriv dig op til nyhedsbrevet og få hjælp til dine udfordringer her i livet. Vi spammer ikke, deler ikke din mail med andre og fortæller kun om redskaber vi selv bruger, og så prøver vi at gøre mailsene sjove at læse!

Så er du skrevet op! Der kommer en bekræftelse til dig, som du lige skal godkende.