Hvad er en ManuVision Behandling?

En ManuVision behandling er basalt set en behandling hvor klienten bliver anskuet som et helt menneske og alle aspekter af dennes liv og krop kommer i spil. Selve behandlingen foregår på en massagebriks, hvor der typisk er:

  • samtale
  • pulserende og frigørende massage
  • åndedrætsterapi
  • zoneterapi
  • akupressur 
  • en hel masse andet ind over.

Teknikkerne tilpasses den enkelte klient og doseres efter hvad behovet er. Behandlingen kan være provokerende og skubber til klientens blokeringer og begrænsninger, fysisk såvel som psykisk. Langt de fleste går fra en behandling med en stor lettelse og ofte en helt anden og lettere måde at anskue livet på.

Hvad går ManuVision Behandling ud på?:

Hvad er ManuVision? Der er lige så mange versioner af ManuVision som der er ManuVision Behandlere. Vi kommer alle med hver vores erfaringer i rygsækken.  For mig er ManuVision helt kort en måde at få sat hjerte, hoved og følelser sat sammen gennem at arbejde med kroppen i et trygt rum. ManuVision adskiller sig fra mange af de andre kropsterapeutiske systemer ved at have hovedfokus på det intuitive og det at kunne skabe et rum hvor det er trygt for klienten at give slip. Du kan ikke længere booke en ManuVision behandling hos os, for kropsterapi i sig selv kan simpelthen ikke lige så meget som en Krop og Empati behandling.

ManuVision har været et helt fantastisk redskab for mig, og klart en forbedring fra massage. Men det kropsterapeutiske i sig selv har også sine svagheder, og det er igen de samme svagheder som man finder både hos Body SDS (og de andre). Kropsterapien, i den version vi laver den i Danmark, er rigtig god til at bryde blokeringer ned. Er det det der er brug for er ManuVision topklasse, men at genopbygge et menneske er ikke det kropsterapien excellerer i.

 

Hvad gør jeg hvis jeg skal bygges op?

Jeg har prøvet at finde svaret i Traditionel Kinesisk Medicin til hvordan man så skal bygge folk op igen og der har jeg fundet noget af løsningen. Derudover har jeg indledt et samarbejde med min kone, Katrine, som også har en uddannelse som Theta Healer.

Det vi har fundet frem til sammen kalder vi Krop og Empati og tager alt det bedste fra det kropsterapeutiske, healing, kinesisk medicin, øreakupunktur, coaching og intuitiv vejledning.

Ring på 42567895 og hør mere

 

Vil du Læse mere om ManuVision? Så kan du også besøge ManuVision.dk

Som behandlingsystem er ManuVision:

En masse teknikker til at få sat det i kroppen der er blokeret i bevægelse, og de teknikker adskiller sig ikke så meget fra dem man finder i de andre kropsterapeutiske systemer i Danmark, det være sig Body SDS (som alle stifterne af ManuVision kommer fra), Totum eller hvad der ellers efterhånden findes.

 

Det intuitive i ManuVision er det der gør det helt specielt og det ligger i undervisningen som en rød tråd. Til sammenligning er Body SDS et meget ensartet produkt, det som man på engelsk ville kalde “cookie cutter”.

 

Undervisning i kropsterapi, herunder ManuVision Behandling:

 

ManuVisions undervisningsform er meget anderledes end de andre kropsterapeutiske systemer. Hos for eksempel Body SDS foregår undervisningen ved at eleven kigger på en skærm og så gentager det der foregår på skærmen. Til Body SDS eksamen skal man kunne udføre teknikkerne helt efter bogen, ellers dumper man. I ManuVision er det helt anderledes, både med undervisning og eksamen og meget andet. Det er nok også derfor at der opleves en del der dropper ud af Body SDS og så starter forfra hos ManuVision. Undervisningen på ManuVision uddannelsen kan f.eks. være at man skal ned at kravle på alle fire for at opleve hvordan kroppen bruges, eller man dukker op og får bind for øjnene og prøver hvordan det er at være berøvet den sans.