Kropsterapi i København – få et terapeutisk forløb der virker

g ikke længere booke en Kroppen og psyken hænger sammen. Det du mærker i kroppen kan signalere, at der er noget galt, men måske har du ikke tænkt over at krop og psyke er to sider af samme mønt?

Hvis du oplever problemer i kroppen, vil det have en effekt på din psyke, og hvis din psyke er presset, vil din krop respondere på dette. For det vi opdeler i krop og psyke er to sider af den samme biologiske organisme.

Hos Krop & Empati arbejder vi med spændingsmønstre fysisk såvel som psykisk for at få dig tilbage til dit gamle jeg, og endda gøre dig bedre end før. Kropsterapi er en behandling af hele dit væsen og ikke blot en behandling af kroppen eller psyken, fordi vi har fat i hele din biologi.

For os er kropsterapi en måde at få hoved, følelser og hjerte i balance gennem arbejde med kroppen. Kropsterapi kan derfor betegnes som værende en terapi for krop, sind og ånd, der får dig til at give slip på spændinger, så du ikke længere blokerer for de følelser som du har brug for bevæger sig i kroppen. Derudover vil kroppens bindevæv, væsker, energi og hvad der ellers måtte være også blive frigjort så du kan være fri til at bevæge dig som du har behov for.

Kropsterapi til behandling mod angst, stress og ubalancer i kroppen

Der kan være mange forskellige årsager til, at du har brug for kropsterapi. Krop & Empati har stor erfaring med at hjælpe folk med ubalance i kroppen. Mjølner er uddannet hos ManuVision i 2010 og har derfor arbejdet med behandlingsformen i mange år.

Krop & Empati kan hjælpe dig med alternativ behandling af bl.a.:

 • Generel ubalance i kroppen
 • Kropsterapi mod angst
 • Stressbehandling af en stresset krop
 • Angst
 • Afspænding af kroppen
 • Rygproblemer
 • Hovedpine
 • Med mere

Behandlingen er et rigtig godt supplement til andre behandlingsformer, da de til sammen understøtter kroppens og psykens evne til at hele. Du kan dog ikke længere booke en ManuVision Behandling alene, da kropsterapi simpelthen ikke er lige så effektivt, godt og sjovt, som en Krop og Empati behandling.

Kropsterapeut med mange års erfaring i Manuvision kropsterapi

Vores kropsterapi og ManuVision behandling foregår i et trygt frirum, hvor du kan få lov til at give slip og mærke dig selv.

Vi starter med en samtale, hvor vi forklarer, hvordan kropsterapien kommer til at foregå. Herefter gennemgår vi kroppen, hvor vi finder ud af, hvordan du har det, samt hvad der skal ske.
I store træk vil der ske følgende under en kropsterapi behandling:

 • Du ligger på en briks
 • Der vil være fokus på vejrtrækningen, så du trækker vejret helt ned i maven
 • Vi arbejder med pulseringer og frigørelse af modstand i kroppen for at løsne op
 • Der bliver trykket og mærket efter spændinger i kroppen

Kropsterapi er en terapeutisk behandling. Du kan derfor opleve, at der kommer forløsning af ophobede/blokerede følelser i form af vrede, sorg, tristhed m.m. frem, selvom du er kommet for at afhjælpe smerter i kroppen.

Når vi behandler dig, bruger vi vores sanser og følelser til at aflæse dine signaler fra dig og din krop.

Kontakt os om kropsterapi i København – vi har også kunder fra Gentofte, Køge og resten af Sjælland

Er du blevet nysgerrig på, hvad kropsterapi kan gøre for dig, er vi hos Krop & Empati klar til at svare på alle dine spørgsmål samt hjælpe dig med at vælge et behandlingsforløb for dig. Du er velkommen til at rette henvendelse på tlf. 42 56 78 95 eller skrive en mail for at få mere at vide.

Vi har kunder fra det meste af Sjælland herunder bl.a. København, Gentofte, Køge, Næstved, Hornbæk, Roskilde, Slagelse, Holbæk og Nordsjælland.