Hvem er vi:

Mjølner har arbejdet som kropsterapeut siden 2009. Han har en baggrund i Tai Ji Quan, kinesisk medicin, ManuVision, øreakupunktur. Katrine har arbejdet som terapeut siden 2016 . Hun er Empatisk vejleder (hun kan mærke hvad klienterne føler), Clairvoyant rådgiver og uddannet i Theta Healing ved Helle Brinck. Hun er Mentor i selvværd hos Rikke Klindt. Vi er begge blevet trænet hårdt i hvad stress og konstant pres gør ved folk. Vores datter blev født i 2012 med halvdelen af hjernen manglende. Det gav 5 år med night terrors (unkontrollerbart skrigeri i flere timer) samt en kamp mod systemet uden hjælp. Vi havde heldigvis redskaber der gjorde at vi og vores parforhold har kunnet overleve og undervejs lært en hel masse. Vores kamp har gjort at vi kan hjælpe dig med dine udfordringer.

Vi mødtes i Kina i 2004, da Katrine kom til Shanghai for at træne med de øverste mestre inden for de forskellige intern gong fu stilarter i byen. Mjølner havde på daværende tidspunkt trænet med flere af dem i nogle år. Vi blev kærester og da Katrine senere blev gravid rejste vi tilbage til Danmark.

 

 

 

Alternativ behandling

Vi bor her

Slettensbjerg 11

4450 Jyderup

CVR 30414845

5 + 13 =

Vil du kunne hjælpe dig selv, din ven, dit barn med angstsymptomer?

Du skal kun bruge et super simpelt redskab, som mange har liggende.

Jeg har lavet en video til dig som gave hvis du skriver dig op til vores Nyhedsbrev

Skriv dig op til nyhedsbrevet og få hjælp til dine udfordringer her i livet. Vi spammer ikke, deler ikke din mail med andre og fortæller kun om redskaber vi selv bruger, og så prøver vi at gøre mailsene sjove at læse!

Så er du skrevet op! Der kommer en bekræftelse til dig, som du lige skal godkende.