Har du nogensinde oplevet at en behandling var så dårlig at du måtte sige stop og gå?

Undgå at det sker for dig ved at følge disse tips:

Først og fremmest er det vigtigt at gøre sig klar at der ikke ER nogen der er DEN bedste. Der er masser af dygtige terapeuter derude, der er også nogle der ikke er det. Et sted man kan starte med at lede er selvfølgelig blandt ens venner og høre dem hvem de anbefaler. Det er dog ikke nødvendigvis den der passer til DIG. Det er lidt ligesom med bukser, de par jeans der passer din veninde perfekt, sidder måske helt forkert på dig…eller er slet ikke den rigtige størrelse! Måske skal du til fest og skal have en kjole i stedet. Men ligesom med tøj kan man gå efter nogle andre indikationer.

  1. Find ud af hvor mange anbefalinger behandleren har. At der er folk der vil sætte deres navn bag ham eller hende er en garant for kvalitet
  2. Se i anbefalingerne om der er tegn på at vedkommende kan tackle dit problem.
  3. Antal år i branchen siger også noget om om man har kunnet overleve i faget. Folk bliver sjældent ved hvis de ikke kan leve af det, og det kræver at folk synes man er dygtig nok til at de kommer igen når der er behov.

 

Jeg har aldrig selv oplevet at nogen er gået fra en behandling, men er selv gået fra flere hvor jeg følte at det ikke var min tid værd. Nu håber jeg du føler dig bedre klædt på. Du kan skrive herunder hvis selv har haft en dårlig oplevelse.