Coaching fra personlig coach i København og Holbæk med kunder fra Roskilde, Frederiksberg m.fl.

Med spirituel coaching er der mulighed for at arbejde med emner, der omhandler alle aspekter af dit liv.

Dette gøres ved, at du bestemmer, hvad der skal reflekteres over, samt på hvilke områder, du ønsker at ændre på de negative mønstre og overbevisninger, du går rundt med.

Ved at kigge nærmere på dine handlemønstre kan du ved hjælp af coaching få redskaber til at få klarhed over en problemstilling, tage bedre beslutninger samt foretage præcis de ændringer i dit liv, du ønsker.

 

Coachingforløb på Sjælland – personlig coach i København med gode priser

Hos Krop & Empati fokuserer vi på livscoaching, der forbinder krop, sind og ånd. Gennem samtaler og øvelser kan livscoaching få dig til at opdage nye perspektiver i livet ved at åbne dig op for nye muligheder. Vi ved nemlig, at nøglen til succes altid findes hos dig.

Prisen på coaching afhænger derfor af, hvilket forløb du ønsker. Jo flere behandlingsformer du vælger, jo mere kan du komme i overensstemmelse med dig selv, da vi hjælper med at guide dig tilbage til din ægte sandhed.

 

Meget effektivt mod stress og angst

Føler du, at din krop og dit sind trænger til mere opmærksom, er der mulighed for at kombinere spirituel coaching med vores andre behandlingsformer for at opnå en bedre effekt og komme tættere på dit fulde potentiale. Vores kombinationsbehandlinger er meget effektive til at skabe ro og harmoni i hele kroppen.

Et coachforløb genopretter balance og harmoni i kroppen, så du får et nyt syn på dit liv. Dette er uanset, om du har stress og ønsker et coachingforløb til behandling af stress, eller om du har brug for generel livscoaching.

Stress coaching i naturen

Naturen er kendt for at have en beroligende og afstressende virkning. Derfor kan coaching i naturen være lige præcis der, at dine kvaliteter bliver fundet frem.

Ved at bringe dine bedste kvaliteter frem, kan du selv begynde at bruge disse til et gladere og mere tilfredsstillende liv.

Coaching handler i bund og grund om, at du kommer tilbage til din egen sandhed. Vi giver dig ikke facit på dette, men vi guider dig igennem hele processen, så du får en tro på dig selv og dine ressourcer.

Vores spirituelle coaching i naturen går ud på at vi går en tur på ca. en times tid (walk and talk), hvor vi får drøftet dine udfordringer og i beroligende omgivelser kommer ind til dine ressourcer.

 

Få et personligt forløb med en coach i København på Sjælland

Har du brug for at komme mere i overensstemmelse med dig selv, kan et forløb med en coach være løsningen.

Hos Krop & Empati yder vi individuelle coachingforløb, men vi anbefaler dig at få et samlet behandlingsforløb, hvor flere af vores behandlingsformer indgår.

Vores erfaring siger, at vores klienter opnår de klart bedste og mest givende forløb ved en kombinationsbehandling.

Ønsker du en snak om dine muligheder for coaching enten på klinikken eller i naturen, hos Krop & Empati, er du velkommen til at sende en mail på eller ringe på tlf. 61 88 62 52.

Vi har kunder fra hele Sjælland herunder bl.a. København, Roskilde, Frederiksberg, Slagelse, Holbæk, Næstved samt Nykøbing Falster og Nordsjælland.