Dygtig clairvoyant på Sjælland med kunder fra København, Roskilde, Næstved m.fl.

Mange mennesker går dagligt rundt med negative overbevisninger og følelser som skam og skyld.

Sammen med en clairvoyant kan du få redskaber til at ændre de udfordringer og mønstre, du ikke selv har haft mulighed for at forandre.

Med clairvoyance bliver der set og følt ind på det specifikke problem, du har brug for hjælp til, uanset om det er karriererådgivning eller hjælp til privatlivet.

En clairvoyants bedste anbefaling – få dit sind i balance

Hos Krop & Empati anvender vi ThetaHealing, der med hjælp fra clairvoyance kan identificere de overbevisninger, der ligger i din underbevidsthed.

ThetaHealing arbejder med at ændre og fjerne disse kerneoverbevisninger, så du bedre kan mærke dig selv. Vi hjælper med at guide dig ind i din krop og med at huske, hvem du er inderst inde, så du kan finde tilbage til den, du virkelig er.

Clairvoyant i København og på Sjælland med mange års erfaring

I en behandling med clairvoyance og ThetaHealing arbejder vi målrettet med dine overbevisninger og mønstre, der forhindrer dig i at få glæde i livet. Når disse mønstre og overbevisninger står i vejen, kan du ikke udleve dit fulde potentiale.

For at give dig den bedste vejledning og rådgivning starter vi med en kropsscanning. Under en kropsscanning mærker vi, hvor du er henne lige nu. Vi mærker, hvordan du har det fysisk og følelsesmæssigt.

Behandlingen får dig til at føle, at du bliver set, hørt, forstået og accepteret, da vi giver dig et overblik over, hvordan dit fundament ser ud.

Få clairvoyant rådgivning og vejledning

Vi arbejder med mange områder og finder ud af, om dine overbevisninger passer sammen med dine ønsker og drømme.

Vi sletter de overbevisninger og negative tankemønstre, der blokerer for, at du kan være dig selv og downloader nye overbevisninger, der er i tråd med dine ønsker.

Vi tilbyder clairvoyance som en individuel alternativ behandlingsform, men anbefaler, at behandlingen anvendes i kombination med vores andre behandlinger. På den måde har vi mulighed for at komme hele vejen rundt om din krop og dit sind.

Vores clairvoyance benyttes også ofte til karriererådgivning, og kan her benyttes i kombination med f.eks. coaching og stressbehandling.

Kontakt en dygtig clairvoyant på Sjælland med kunder fra København, Roskilde, Næstved, Holbæk m.fl.

Har du brug for at få kontrol over de overbevisninger, der spænder ben for din succes i livet, kan du trygt henvende dig til Krop & Empati. Vi giver dig et frirum, der rummer dig, som det menneske du er.

Vi har lokaler flere steder, men en Clairvoyant behandling eller ThetaHealing kan også finde sted over f.eks. telefon, Messenger eller Skype.

Ønsker du at have en uforpligtende samtale om vores clairvoyance og ThetaHealing, kan du skrive en mail til os eller ringe på tlf. 61 88 62 52. Du er også altid velkommen til at kontakte os, hvis du har spørgsmål vedrørende vores andre alternative behandlinger. Du kan også få telefonclairvoyance. Her ringer du og bestiller en tid, og så tager vi det hele over telefonen, messenger eller skype.

Vi har kunder fra det meste af Sjælland, herunder bl.a. København, Roskilde, Næstved, Holbæk, Kalundborg, Køge og Slagelse.