En del af mine gravide klienter støder på udfordringer med bækkenet, og den store udfordring er selvfølgelig bækkenløsning. Der sker to ting i løbet af graviditeten: 1. kroppen frigiver hormonet relaxin som gør ledbånd og sener smidige og løse for at bækkenet kan åbne sig nok til at der kan komme et barn igennem. 2. Der kommer en betragtelig vægtforøgelse med dertil øget pres på bækkenet. Begge dele er sådan set gode ting.

Problemet består i at vi alle bærer rundt på spændinger på grund af vores “historie”. Mange af i vores del af verden har især en del spændinger på ydersiden af lårene, over bagsiden af hoften op til lænden (galdespænd). Når det spænd ikke længere har den samme modstand, fra f.eks. symfysen, bliver bækkenet trukket fra hinanden. Lige så snart du er gravid, og meget gerne FØR det, er det derfor en rigtig god ide at få løsnet de spændinger der sidder i ben, baller og lænd.

Du behøver ikke nødvendigvis en ManuVision Behandling, men det i kombination med Yoga er en rigtig god ide.

Vil du kunne hjælpe dig selv, din ven, dit barn med angstsymptomer?

Du skal kun bruge et super simpelt redskab, som mange har liggende.

Jeg har lavet en video til dig som gave hvis du skriver dig op til vores Nyhedsbrev

Skriv dig op til nyhedsbrevet og få hjælp til dine udfordringer her i livet. Vi spammer ikke, deler ikke din mail med andre og fortæller kun om redskaber vi selv bruger, og så prøver vi at gøre mailsene sjove at læse!

Så er du skrevet op! Der kommer en bekræftelse til dig, som du lige skal godkende.