Eksperter i alternativ behandling med kunder fra København, Roskilde og Køge

Vi kender det alle sammen. Vi farer rundt og har travlt med dagligdagen uden at bemærke, hvad kroppen prøver at fortælle os. Du føler pludselig, at du er blevet tilskuer til dit eget liv, fordi du ikke har været opmærksom på at tage hånd om problemet.

Hos Krop & Empati er vi eksperter indenfor alternativ behandling. Vores alternative behandlinger er unikke, fordi du hos os bliver set på alle niveauer – krop, sind og ånd, samt bliver behandlet af to behandlere på en gang.

Med de forskellige former for alternative behandlinger vi tilbyder, kan du i samarbejde med os få hjælp til at få din krop i balance og mærke dig selv igen.

Vores forskellige behandlinger hænger sammen, da vi netop arbejder med det hele menneske. Det vil sige, at du oplever en unik behandlingsmetode, fordi vi næsten altid er to om at arbejde sammen om dig, så vi får bearbejdet alle lag.

 

Alternativ behandler med fokus på hele dig

Vi behandler altid vores klienter med fokus på at tage fat om roden til problemet og ikke blot symptombehandle. Vi kombinerer altid flere behandlingsformer for at komme hele vejen rundt om krop og psyke.

Ønsker du blot en bestemt behandling, med en af os alene, er det naturligvis også muligt. Men vi anbefaler, at vi sammen finder et forløb, der giver de bedste resultater for dig.

Vi behandler helst sammen, da det er langt mest effektivt og sammensætter behandlingen individuelt til dig. Behandlingen ændres fra gang til gang afhængig af, hvad du har brug for på dagen.

Hos Krop & Empati hjælper vi dig med at give slip, så du kan mærke dig selv. Vi har et stressfrit rum, hvor du kan føle dig tryg uanset behandlingsform.

Vi tilbyder:

Alternativ behandling mod depression, angst, stress mm.

Behovet for alternativ behandling er forskelligt fra person til person. Det afhænger blandt andet af dine symptomer, samt de problemer du oplever.

Nogle har brug for hjælp til hovedpine og rygsmerter, andre har brug for hjælp til at komme sig over sorg, depression, stress eller angst.

I et forløb hos os, finder vi sammen ud af, hvad du ønsker at få redskaber til at håndtere.

Vi har forståelse for, at det er en tillidssag at give slip, og vi ønsker derfor, at du skal føle dig tryg i vores rammer.

Vi ser dit højeste potentiale og målretter dine kvaliteter, så du kan begynde at leve det liv, du altid har ønsket dig.

Få en snak med en alternativ behandler – vi har kunder fra København, Roskilde og Køge

Du kan kontakte os på mail eller på tlf. 42 56 78 95, hvis du vil have en uforpligtende samtale om, hvad vi kan gøre for dig.

Har du yderligere spørgsmål til vores forskellige former for alternativ behandling, er du altid velkommen til at give os et kald.

Vi har kunder fra bl.a. København, Roskilde, Slagelse, Kalundborg, Næstved, Køge, Hillerød og mange andre byer på Sjælland.